2020.05.03 06:12 |Kategorija:  Cover news with delay

„Air Baltic“ skrydžius iš Vilniaus į Rygą atnaujina gegužės 13-ąją

Vilnius, gegužės 3 d. (BNS). Latvijos oro bendrovė „Air Baltic“ pranešė, kad skrydžius iš Vilniaus į Rygą ketina atnaujinti gegužės 13 dieną.

„Planuojama atnaujinti skrydžius iš Vilniaus į Rygą gegužės 13 dieną ir pasiūlyti keleiviams vieną jungtį per dieną“, – BNS nurodė įmonė.

Latvijos bendrovė skrydžius pirmajame etape ketina atnaujinti penkiais „Airbus A220-300“ lėktuvais ir pradėti nuo 13 maršrutų. Keleiviai bus aprūpinti apsaugos priemonėmis – kauke ir dezinfekcine servetėle.

Lietuvos Vyriausybė šią savaitę leido nuo gegužės 10 dienos atnaujinti keleivinius skrydžius, pirmiausia – į Frankfurtą Vokietijoje, kur planuoja skraidinti oro kompanija „Lufthansa“. 

Tris šalies oro uostus valdanti bendrovė Lietuvos oro uostai BNS pranešė, jog nuo gegužės vidurio skrydžius taip pat planuoja atnaujinti „Wizz Air“, „Belavia“, LOT, „Brussels Airlines“, „Ukraine International“ ir SAS.

Vyriausybė nuo ateinančio pirmadienio taip pat panaikino ribojimus išvykti iš šalies. Atvykus į valstybę lieka reikalavimas dvi savaites praleisti izoliacijoje.

Autorė Erika Alonderytė

[email protected], +370 5 205 85 11, Verslo naujienų skyrius

Rodyti: