Registreeru
Sequence ID: 4
unustasid parooli?
 
 
 

uudised

    SC - Visi pranešimai spaudai

    „Baltic Horizon Fund“ pasirašė išskirtinį bendradarbiavimo susitarimą dėl 2,2 tūkst. kv. metrų Talino centre

    2024 Geg 07 11:05 |Category:  SC - Visi pranešimai spaudai

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    „Baltic Horizon Fund“ pasirašė išskirtinį bendradarbiavimo susitarimą dėl 2,2 tūkst. kv. metrų Talino centre

    Nekilnojamojo turto fondas „Baltic Horizon Fund“ su „Apollo Group“ sudarė išskirtinį bendradarbiavimo susitarimą Talino „Coca-Cola Plaza“ pramogų komplekse. Naujoji ilgalaikė sutartis su didžiausia pramogų bendrove Baltijos šalyse „Apollo Group“ drauge su keletu pratęstų bendradarbiavimo susitarimų greta esančiame „Postimaja“ prekybos centre nulėmė pilną užimtumą šiame Fondo valdomame komplekse.

    „Mūsų pagrindinis nuomininkas „Coca-Cola Plaza“ sukurs stiprią sinergiją su „Apollo Cinema“ ir savo išskirtiniais pramogų bei maitinimo prekiniais ženklais integruosis į miestietišką gyvenimo ritmą Talino širdyje. Drauge su greta esančiu „Postimaja“, ši sinergija sukuria išskirtinį prekybos, paslaugų ir pramogų spektrą, puikiai tinkantį miesto centro klientui – tad tai žymi naują viso komplekso erą“, – sako „Baltic Horizon Fund“ valdytojas Tarmo Karotamas.

    5,2 tūkst. kv. metrų kino erdvę su 11 salių „Coca-Cola Plaza“ šiuo metu valdo „Apollo Cinema“. Tiek „Apollo Group“, tiek „Apollo Cinema“ pasirašė ilgalaikius susitarimus ir veiks „Coca-Cola Plaza“ bent 10 metų.

    „Apollo Group“ „Coca-Cola Plaza“ atidarys pramogų vietas, restoranus ir knygyną.

    „Kaip bendrovė mes nuolat ieškome naujų būdų vystytis, kad galėtume savo klientams pasiūlyti naujas ir unikalias patirtis. „Coca-Cola Plaza“ turi daugybę potencialo tapti unikaliu objektu centriniame Taline. Tad džiaugiamės šia partneryste ir transformacija, kuri įvyks per mažiau nei metus“, – sako „Apollo Group“ Priežiūros valdybos pirmininkas Ivaras Vendelinas.

    Netoliese esantis „Postimaja“, pratęsęs sutartis su keliais nuomininkais, taip pat pasiekė maksimalų užimtumą. Tokie verslai kaip „Rimi“ parduotuvė, mados prekės ženklai „New Yorker“ ir „Deichmann“, čia veiks dar bent 3-5 metus, o atsinaujinusi „H&M“ prasiplėtė su „H&M Home“ parduotuve.

    „Paskutinio meto sėkmė tiek „Coca-Cola Plaza“, tiek „Postimaja“ rodo, kad  gebame  pritraukti naujus partnerius, išsaugodami esamų pasitikėjimą. Matydami panašius procesus visose trijose Baltijos šalyse, galime konstatuoti, kad mūsų ilgalaikė strategija ir sunkus darbas stengiantis atliepti pokyčius prekybos sektoriuje lankstumu ir į klientą orientuotu požiūriu, atsiperka“, – pastebi T. Karotamas.

    Pasak jo, šis proveržį nulėmęs susitarimas yra paskutinis iš keleto sėkmingų partnerysčių, kurias „Baltic Horizon Fund“ paskutiniu metu pasirašė trijose Baltijos šalyse. Vienas iš paskutinių – rekordinis 3,2 tūkst. kv. metrų partnerystės susitarimas su „Narbutu“ Lietuvoje. Tarptautinis biuro baldų gamintojas pasirinko fondo valdomus Vilniaus „Meraki“ verslo namus savo biurui ir ekspozicijų erdvei.

    „Baltic Horizon Fund“ Baltijos šalyse valdo 12 komercinio nekilnojamojo turto objektų.

    Kontaktinis asmuo
    Austėja Masiokaitė-Liubinienė
    Komunikacijos agentūra „Nova media“
    +370 614 54894
    [email protected]

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    salvesta:  Send to the Editor