Registreeru
Sequence ID: 2
unustasid parooli?
 
 
 

uudised

    SC - Visi pranešimai spaudai

    Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos sveikinimo kalba Motinų ir globėjų apdovanojimo ceremonijoje

    2024 Geg 04 11:31 |Category:  SC - Visi pranešimai spaudai

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos sveikinimo kalba Motinų ir globėjų apdovanojimo ceremonijoje

    Mielosios mamos,

    džiaugiuosi galėdamas Jus pasveikinti artėjančios Motinos dienos proga.

    Simboliška, kad šią šventę pasitinkame įsibėgėjus pavasariui, kuomet atgijusi gamta ir žiedais apsipylusios obelys mums liudija apie naujos gyvybės pradžią.

    Tai diena, kai su didžiausiu dėkingumu permąstome Motinos – kiekvieno iš mūsų pradžių pradžios – paveikslą. Paveikslą, kuriame susilieja nuolankumas, kantrybė, pasiaukojimas ir besąlygiška meilė.

    Juk tik beribė mamos šiluma, apgaubianti vaikus švelnumu ir rūpesčiu, leidžia patirti pasaulį kaip pačią saugiausią ir svetingiausią vietą, o jame išvysti save – išskirtinį, nepakeičiamą, būtiną ir, visų svarbiausia, – mylimą.

    Motinos ir vaiko ryšys per amžius perduodamas iš kartos į kartą kaip tvirčiausias gyvenimo vertybių pamatas. Nenutrūkstama gija jis vilnija tolyn į ateitį, lemdamas ne tik šeimos, atskiros bendruomenės, bet ir visos valstybės gerovę.

    Todėl aš džiaugiuosi ir didžiuojuosi, turėdamas galimybę šiandien Jus, mielos mamos, apdovanoti Lietuvos Respublikos vardu už nuopelnus motinystei, globai ir rūpybai.

    Kiekviena iš Jūsų esate įkvėpimo, atsidavimo ir amžinųjų žmogiškųjų vertybių šaltinis. Kaip tos pavasarį žydinčios obelys stovite amžinai palinkusios prie savo vaikų, su didžiule atida ir pasiaukojimu liudydamos beribę motinos širdį.

    Dėkoju Jums, o kartu ir visoms Lietuvos mamoms už nuolatinę paramą, vidinę tvirtybę ir įkvepiantį gyvenimo pavyzdį, kurį rodote ne tik savo vaikams, globotiniams, vaikaičiams, bet ir visiems Lietuvos žmonėms.

    Tegul Jus gaubia artimųjų šiluma, pagarba ir dėkingumas ir tegul Jūsų namuose niekada nepritrūksta įsiklausymo, supratimo bei visas negandas nugalinčios vilties.

    Kuo geriausios kloties Jums, Jūsų vaikams ir Jūsų šeimoms.

    Su Motinos diena, mielos mamos!

    Kontaktinis asmuo
    Prezidento komunikacijos grupė
    Tel. +370 706 64018

    Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarija
    S. Daukanto a. 3, LT-01122 Vilnius
    www.prezidentas.lt

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    salvesta:  Send to the Editor