Registreeru
Sequence ID: 6
unustasid parooli?
 
 
 

uudised

    SC - Visi pranešimai spaudai

    Muzikos mylėtojai kviečiami burtis Kaune: laukia melomanų protmūšis, vertingi prizai ir „Eurovizijos“ finalo peržiūra dideliame ekrane

    2024 Geg 03 18:11 |Category:  SC - Visi pranešimai spaudai

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    Muzikos mylėtojai kviečiami burtis Kaune: laukia melomanų protmūšis, vertingi prizai ir „Eurovizijos“ finalo peržiūra dideliame ekrane

    Gegužės 11 d. Kaune, kultūros ir pramogų erdvėje „Volfas Engelman Galerija“, rinksis muzikos mylėtojai ir ištikimiausi „Eurovizijos“ dainų konkurso gerbėjai – čia vyks melomanų protmūšis ir tiesioginė „Eurovizijos“ finalo transliacija. Pasak bravoro atstovų, susirinkusiųjų laukia geras laikas bendraminčių būryje, gausybė muzikos, gardūs užkandžiai, gėrimai ir vertingi prizai.

    Bravoro aludarystės kompetencijų centro koordinatorė Audronė Saulėnienė tikina, kad renginyje bus ką veikti įvairios muzikos mylėtojams.

    „Melomanų protmūšyje kviečiame dalyvauti įvairių muzikos žanrų gerbėjus – savo žinias pasitikrinti galės tiek roko, tiek pop ir kitokios muzikos mylėtojai. Tai puiki galimybė ne tik išbandyti savo jėgas, sužinoti naujų faktų apie įvairius atlikėjus, bet ir linksmai praleisti laiką su draugais ar šeima, taip pat laimėti vertingų prizų. O stengtis gerai pasirodyti tikrai yra dėl ko: pirmosios vietos nugalėtojams atiteks 2 bilietai į vienintelį Lietuvoje legendinio atlikėjo Bryano Adamso koncertą liepos 9 d. Kalnų parke ir 2 bilietai į Natalijos Bunkės šou Klaipėdos vasaros estradoje rugpjūčio 16 d. Antrosios vietos nugalėtojams dovanosime 4 kvietimus į ekskursiją-degustaciją su maisto derinimu mūsų Galerijoje. Na, o užėmusių trečiąją vietą laukia mūsų išskirtinė atributika“, – apie artėjantį renginį pasakoja A. Saulėnienė.

    Protmūšyje kviečiama dalyvauti 20 komandų, kurias sudaro iki 4 narių, komandos dalyvio mokestis – 20 eurų. „Registracija į protmūšį vyksta iki gegužės 7 d. Vietų skaičius sparčiai tirpsta, tad visus užkietėjusius melomanus raginu nepraleisti progos ir registruotis jau dabar“, – kviečia A. Saulėnienė.

    Anot bravoro atstovės, renginyje laukiami ir „Eurovizijos“ gerbėjai.

    „Pasibaigus protmūšiui ir išdaliję prizus, kviesime stebėti „Eurovizijos“ finalo transliacijos tiesiai iš Malmės arenos Švedijoje. Transliaciją rodysime dideliame 5 metrų įstrižainės ekrane su puikia garso kokybe. Visą vakarą siūlysime mėgautis gardžiais užkandžiais ir šaltais gėrimais, o azartiškiausiems dalyviams paruošime ir eurovizinį nugalėtojų totalizatorių. Kviečiame dalyvausiančius protmūšyje atvykti valandėle anksčiau – laukdami muzikinės kovos, galėsite užkąsti ir su taure rankose paganyti akis pro didelius Galerijos langus, nes čia atsiveria nuostabi Kauno miesto panorama. Pažadame puikų vakarą bendraminčių ir muzikos apsuptyje“, – sako A. Saulėnienė.

    Renginys vyks gegužės 11 d., šeštadienį, „Volfas Engelman Galerijoje“, Kaunakiemio g. 2. Durys atveriamos 18.00 val., melomanų protmūšio pradžia – 19.00 val., nuo 21.00 val. – tiesioginė „Eurovizijos“ finalo transliacija.

    Registracija į protmūšį vyksta iki gegužės 7 d. el. paštu [email protected]. Turintys klausimų gali kreiptis telefonu +370 616 36 741.

    Daugiau informacijos apie renginį: https://fb.me/e/1TNxf0HeC

    Kontaktinis asmuo
    Adelė Navickaitė
    Jaunesnioji projektų vadovė
    UAB ADVERUM
    37060282028
    [email protected]

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    salvesta:  Send to the Editor