2014.11.26 16:42 |Kategorija:  SC - Pranešimai spaudai

Kultinės humoro laidos herojus prisipažino norėjęs pasitraukti iš gyvenimo

Kartais televizijos herojų gyvenimas apsiverčia aukštyn kojon. Akimirksniu. Vieną dieną turi viską. O kitą – nieko. Kaunietis Audrius Kalvėnas - Masėnas savo kailiu patyrė, ką reiškią atsisėti į neįgaliojo vežimėlį ir dėl to prarasti viską, ką iki šiol turėjai. Šeimą, draugus, vaiką. Dramatišką istoriją šį trečiadienio vakarą 19.30 val. per LNK papasakos laida KK2.

 

Masėną  iki šiol daugelis atsimena iš kultinės dainos „Tėviškėlė“.

 

http://www.youtube.com/watch?v=sQbSWAjIcNE#t=118

 

Televizijos laidos „Bentski šou“ laikais kaunietis Audrius Kalvėnas linksmino žiūrovus. Vaidino personažą A. Masėną. „Bentski šou“  Lietuvos žiūrovams  tuomet buvo vienintelė tikro humoro laida. Žmonės jos laukė kaip šventės.

 

Pasibaigus „Bentski šou“ laikams, Masėnas įsidarbino radijo stotyje „Ultra Vires“. Po to tapo kelionių organizatoriumi ir ne vienerius metus gyveno Turkijoje. Čia sutiko savo būsimą žmoną Aismantę. Pora sukūrė šeimą. Susilaukė dukters Andrėjos.

 

Kai atrodė, kad gyvenime nieko netrūksta, Masėną ištiko baisi tragedija. 2009 - ųjų vasarą Audrius, viešėdamas sodyboje, nutarė išsimaudyti. Šuolis į vandens telkinį buvo lemtingas. Jis galva atsitrenkė į dugną...

 

„Nėriau į vandenį ir buvo negilu, tiesiog per mažas gylis, galva į dugną įsmigau, buvo pažeisti kaklo slanksteliai, stuburo smegenys ir  Lee, kad nevaldau kojų ir dėl to negaliu vaikščioti“  

 

Vyras be sąmonės buvo išneštas į krantą ir skubiai išgabentas į ligoninę. Medikų išvados buvo liūdnos. Lūžę kaklo slanksteliai, pažeisti stuburo smegenys, jis daugiau niekada nevaikščios. Po šio tragiško įvykio subyrėjo Masėno šeima. Žmona Aismantė jį paliko.

 

Audrius sako, kad buvo per žingsnelį nuo dar vienos baisios tragedijos. Mintys apie taurelę ir net savižudybę jį aplankė ne kartą. Tačiau vyras suvokė, kad jis reikalingas savo dukrai Andrėjai ir turi dėl jos gyventi.

 

Neįgaliojo vežimėlyje sėdintis vyras šiandien augina dukrą, ją išlaiko ir tuo labai didžiuojasi.

 

„Net buvau paskelbęs lenktynes, kuris pirmas atsistos ant keturių - dukra ar aš. Reabilitacijos procese susižeidusius stato ant keturių, bet, deja, jinai aplenkė mane. Jai anksčiau pavyko ir ji nuėjo, o man nepavyko atsistot. Bet tiesiog žinojau, kad yra žmogus, dėl kurio reikia stengtis gyventi“, - pasakoja Masėnas.

 

Masėnas  nesijaučia esąs kitoks.  Taip. Vaikščioti jis, negali. Tačiau niekas nekliudo judėti.

Masėnas šiandien žinomas kaip vienas geriausių  informacinių technologijų specialistų Kaune. Ir visą tai pasiekė pats. Sunkiu darbu ir ryžtu, neprašydamas niekieno pagalbos. Masėnas – puikus pavyzdys,  kaip reikia kabintis į gyvenimą nepaisant likimas smūgių ir daužymo iš visų pusių.  Verkšlenimas – ne išeitis. Reikia gyventi ir ne tik dėl savęs.

 

Gediminas Malaškevičius
LNK atstovas spaudai
LNK TV
8 5 243 10 53
[email protected]

Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

Rodyti: 
 
 

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.

 

Naujienų srautas

Neprisijungusiems naujienos rodomos su 1 val. pavėlavimu.
 

Penktadienis, balandžio 19

2024.04.19 18:43
Užsienio naujienos 2024.04.19 18:43
2024.04.19 15:04
Lietuvos politika 2024.04.19 15:04
2024.04.19 14:05
Užsienio naujienos 2024.04.19 14:05
2024.04.19 11:45
Užsienio naujienos 2024.04.19 11:45