2014.10.31 08:55 |Kategorija:  SC - Pranešimai spaudai

„Pilną kibirėlį“ bandys nugalėti mobiliąja aplikacija

Mokymų dalyviai iš auditorijos dažnai išeina kaip „pilni kibirėliai“, tačiau didelį informacijos kiekį per trumpą laiką sunku įsiminti, gautos žinios pamažu pasimiršta, „išsipilsto“. Mokymų specialistai teigia, kad norint įsisavinti žinias reikalingas palaikomasis mokymas.

Konsultacijų ir mokymų bendrovė „Grand Partners“ kartu su uostamiesčio studentų projekto „App Camp“ dalyviais sukūrė mobiliąją programėlę, kuri leis užtvirtinti mokymų metu įgytas žinias.

Mokymų metu lektoriai pateikia gausybę įvairiausios informacijos. Ją visą įsisavinti iš karto gana sudėtinga. Dėl to šią programėlę bus siūloma naudoti kaip papildomą įrankį, padėsiantį įtvirtinti gautas žinias. Be to, ją galės naudoti ir bet kuris kitas tobulėti norintis žmogus, turintis išmanųjį telefoną.

„Nors turiu gal kiek naivią svajonę skeptikams parodyti, jog mokytis gali būti ne tik nebrangu, bet ir smagu, ši programėlė skirta visų pirma tiems, kurie jau jaučia norą, o galbūt ir poreikį, domėtis, mokytis, tobulėti. Tai gali būti studentai, svajojantys apie savo verslą, šiaip žingeidūs žmonės, tačiau vertingiausia programėlė bus vadovams, verslininkams, specialistams“, - teigia mobiliosios programėlės „Aha Moment“ autorė, bendrovės „Grand Partners“ vyr. konsultantė Ieva Iacob.

Programėlės vartotojai kasdien gaus po vieną idėją, pasiūlymą ar patarimą efektyvumo, vadovavimo, konfliktų valdymo, kūrybingumo, lyderystės, personalo valdymo, pokyčių valdymo ir sekmingų vadovų įpročių temomis. Vartotojai patarimą gaus tik prisijungę prie interneto.

„Toks technologinis sprendimas pasirinktas tam, kad vartotojas nepultų skaityti visų patarimų iš eilės ir geriau įsimintų tos dienos informaciją. Be to, tekstas nebus ilgas – jį perskaityti užtruks ne ilgiau kaip vieną minutę. Tai optimalus formatas norintiems pasisemti žinių, tačiau neturintiems laiko, valios ir kartais lėšų. “, - pastebi konsultantė.

Nors kol kas programėlę gali naudoti kiekvienas norintis užtvirtinti įgūdžius ar pasisemti naujų žinių, bendrovė planuoja, kad kitas projekto etapas – kurti atskirus modulius kiekvienai paslaugą užsisakiusiai bendrovei. Tuomet patarimai būtų pritaikyti prie kiekvienos bendrovės poreikių bei išklausytų temų.

Konsultantės teigimu, programa yra dešimties metų darbo su klientais rezultatas, padėsiantis patenkinti nuolatinio, o ne atsitiktinio tobulėjimo poreikį.

Ieva Iacob
UAB „Grand Partners“
Vyr. konsultantė
Tel. Nr. +370 686 13 979

Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

Rodyti: 
 
 

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.

 

Naujienų srautas

Neprisijungusiems naujienos rodomos su 1 val. pavėlavimu.
 

Penktadienis, balandžio 19

2024.04.19 18:43
Užsienio naujienos 2024.04.19 18:43
2024.04.19 15:04
Lietuvos politika 2024.04.19 15:04
2024.04.19 14:05
Užsienio naujienos 2024.04.19 14:05