2014.08.20 18:26 |Kategorija:  SC - Pranešimai spaudai

TV3 kultinio serialo „Pasmerkti 3“ herojai naująjį sezoną pasitinka ypač drąsiai

Edvino Kalėdos trilogijos „Nemylimi. Svetimi. Pasmerkti“ gerbėjai jau greitai sulauks intriguojančios istorijos tęsinio. Žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje naujas kultinio serialo sezonas – jau rugsėjį. Nieko nelaukdami, serialo kūrėjai šiandien pačioje sostinės širdyje – Vilniaus Katedros aikštėje, surengė kvapą gniaužiančią aktorių fotosesiją.

 

TV3 eteryje jau rugsėjį seriale „Pasmerkti 3“ pasirodys milžinišką populiarumą pelnę aktoriai: Toma Vaškevičiūtė, Tadas Gryn, Rolandas Boravskis, Vytautas Kupšys, Marius Mačiulis, Kristina Stungytė, Žilvinas Tratas, Emilija Latėnaitė, Josifas Baliukevičius, Saulius Balandis ir kt.

 

Kriminalinio pasaulio karuselėje įsisukę herojai spręs gyvybės ir mirties klausimus ištaigingose vilose ir pelkėse, pirtyse ir tardytojų kabinetuose. „Kaip visada iš scenarijaus virtuozo E. Kalėdos galime tikėtis stulbinančių istorijos posūkių. Tikėtina, kad gražiai palaidoti veikėjai staiga sugrįš iš Anapilio. Kitiems vėl skries kulkos pro ausis, kai kuriems jos kliūdys širdį. Ir vis dėlto viltis gyventi miršta paskutinė. Ypač jei turi užtektinai pinigų gyventi gerai“, – serialo vingius pasakoja serialą kuriančios prodiuserių kompanijos „Videometra“ viešųjų ryšių vadovė Jurga Klimaitė-Riebling.

 

TV3 serialo „Pasmerkti“ kūrėjai intriguoja ir meilės dramų gerbėjus: naujausioje dalyje tikros jausmų audros laukia pagrindinės herojų poros – Astos ir Viktoro, kuriuos įkūnija T. Vaškevičiūtė ir T. Gryn. „Asta jau buvo pasiekusi dugną. Atėjo laikas atsispirti ir kilti į viršų. Ji bus pasiryžusi išsigydyti priklausomybę kvaišalams reabilitacijos centre. Tačiau ten Astą netikėtai užvaldys nauja priklausomybė – jausmai kitam žmogui“, – atskleidžia kūrėjai.

 

Šiandien, trečiadienį, Vilniaus širdyje, greta Valdovų rūmų, surengtoje serialo „Pasmerkti 3“ naujojo sezono fotosesijoje tris aktorius įamžino fotografų duetas – Tomas Adomavičius ir Lukas Gricius. Išskirtiniu T. Vaškevičiūtės įvaizdžiu pasirūpino dizainerė Kastė Svilaitė.

 

Aktoriaus T. Gryno personažas visų akivaizdoje pademonstravo riterišką drąsą – jis metė pirštinę savo mylimos moters naujam favoritui, kurį įkūnijo paslaptingas šio serialo aktorius, dengęs savo veidą fechtuotojo kauke. Naująjį herojų – aktorių Tomą Erbrėderį TV3 žiūrovai seriale išvys jau rugsėjį.

 

Fotosesijoje vyrai vilkėjo profesionalias fechtuotojų uniformas. Fechtavimasis aktoriams – ne naujiena: to jie mokėsi Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Dvikovos dalyviams buvo priminta aristokratiška špagavimosi maniera ir etika. T. Vaškevičiūtei, kurios herojė ir užvirė visą košę, beliko suvaldyti jaudulį, kurio nė nereikėjo vaidinti, – vienas iš kovotojų jai yra labai svarbus ne tik seriale, bet ir asmeniniame gyvenime.

 

Sporto arenoje fechtavimo kovos paprastai trunka apie tris minutes, tačiau „Pasmerktų“ herojai pavojingus ašmenis prie savo krūtinės jaus visą sezoną. Ar nauji jausmai pajėgūs nurungti tai, ką moteriai teko išgyventi per penkerius metus? Ir kas taps nugalėtoju kovoje dėl pagrindinės veikėjos rankos ir širdies? Visi atsakymai – jau rugsėjį naujajame TV3 sezone!

 

,,Pasmerkti 3“ – jau rugsėjį tik per TV3! 

Erika Vyšniauskaitė
Komunikacijos projektų vadovė
UAB "TELE 3"
+370 5 2030182
[email protected]

Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

Rodyti: 
 
 

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.

 

Naujienų srautas

Neprisijungusiems naujienos rodomos su 1 val. pavėlavimu.
 

Penktadienis, balandžio 19

2024.04.19 18:43
Užsienio naujienos 2024.04.19 18:43
2024.04.19 15:04
Lietuvos politika 2024.04.19 15:04
2024.04.19 14:05
Užsienio naujienos 2024.04.19 14:05